Onze diensten: van haar knippen tot verven en stijlen

Uw kapsel is iets heel persoonlijks. De een houdt van kort, de ander van lang. Hoeveel tijd en aandacht u dagelijks aan uw haar wilt besteden is ook van belang bij het kiezen van een coupe. De kapsters van kapsalon De Keijzer Kappers houden daar altijd rekening mee. Wilt u eens iets heel anders? Ook dan adviseren we u graag. Bekijk hier een greep uit de diensten die wij doen:

Haar wassen, knippen en drogen

Vindt u uw haar te lang geworden? Laat het dan in model knippen. Ook als u alleen uw pony wilt laten bijknippen bent u welkom. Kapsalon De Keijzer Kappers knipt kinderen, heren en dames.

Modelföhnen, opsteken, vlechten, stijlen en bruidskapsels

Een bijzonder moment verdient een bijzonder kapsel. Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid, laat uw haar dan in model brengen door De Keijzer Kappers. Laat het vlechten, opsteken, stijlen met de stijltang of in model föhnen.

 

Gaat u trouwen? Of bent u te gast op een bruiloft? Laat uw bruidskapsel of feestkapsel verzorgen door onze kapsters. Bel voor advies of een afspraak: 0297-56 12 82.

Bekijk onze prijslijst

Permanent of watergolven

Een permanent dat lang blijft zitten laat u zetten bij Kapsalon De Keijzer Kappers. We werken onder meer met de producten van L’Oréal, voor een blijvend mooi resultaat. Gaat u liever voor een look van kortere duur? Dan zijn watergolven ideaal. Zo heeft u binnen no time een bos krullen.

Haar verven en highlights

Kleur in uw haar is een mooie manier om uw uitstraling te veranderen. We adviseren u graag over een kleur die past bij uw haar, huidskleur en wensen. Met een kleurspoeling geeft u uw haar een subtiele kleurverandering. Deze behandeling geeft een natuurlijker overgang en geeft minder uitgroei. Voor een langer houdbaar en eventueel grijsdekkend resultaat kunt u ervoor kiezen uw haar te laten verven. We werken onder meer met de producten van L’Oréal en Alter ego.